Despre noi

Clinica Dentara Leodent
Cabinetul stomatologic Leodent din Bucuresti ofera servicii stomatologice de calitate, printre care: chirurgie orala, paradontologie, endodontie si tratamente ortodontice. Oferim servicii ireprosabile si alaturi de dotarile moderne exceptionale si personalul calificat ne diferentiem de restul. Vrem ca pacientii sa simta ca necesitatile lor le sunt implinite si ca au incredere in cunoasterea si abilitatile noastre.

 

Echipa de medici
Suntem o echipa de 10 medici, 7 asistente, 4 tehnicieni dentari. Majoritatea personalului este alcatuit din medici specialisti, impartiti in mai multe domenii de specialitate: ortodontie, profilaxie, endodontie. Suntem motivati, experti, si intotdeauna urmarim interesul pacientilor.

 

Flexibili mereu

Programul nostru vine in intampinarea necesitatilor dummneavoastra, de dimineata pana seara, chiar si sambata. Avem gama completa de dotari stomatologice, deci nu exista nimic ce nu putem face. Oferim pacientilor posibilitatea sa-si plateasca interventiile in rate.

 

Locatie centrala

Fiind localizata foarte aproape de Piata Romana, in centrul Bucurestiului, la adresa Piata Gheorghe Cantacuzino (Al Sahia) nr.4, Clinica Dentara Leodent reprezinta o solutie inteligenta si aproape de dumneavoastra.